fazettált fluorit__kicsi
fazettált fluorit_kicsi

Fazettált fluorit karkötő

Leírás

Védelem és stressz csökkentése

Bővebben
Jellemzők
Cikkszámkarkoto-35
Készlet1 db
Kiszállítás díja1 700 Ft g

Ár:4 500 Ft

Áfával (27%)
Méret:

A fluorit védelmező kő. Testi szinten az agy, a fogak és csontok legfőbb védelmezője, fertőzések, sebek, gyulladás és vírusos megbetegedések, a testben és a lélekben lerakódott felesleg eloszlatásában, méregtelenítésben és salaktalanításban, így közvetetten a máj, az ízületek és a kötőszövetek gyógyításában érdemes kiegészítő terápiás kezelésként jótékony energiáját segítségül hívni. kölcsönöz tulajdonosának.

Tanulás segítő ásvány, rendszerezi az eddig megtanultakat, és növeli a figyelem-összpontosítását. Csökkenti a stresszt, megnyugtat és hatásosan blokkolja a geopatikus stresszt, illetve az elektromágneses szmogot is, ezért ha sokat dolgozunk számítógép előtt, tegyünk egy fluoritot az asztalunkra.

A karkötő 8 mm-es fazettált fluorit gyöngyökből készült.

________________________________________________________________________________

Méretek:

A karkötő duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas.

Minden karkötő egyedileg készül, így a képen látottaktól minimálisan eltérhet egyes szemek színe, mintázata és a gyöngyök sorrendje.

„S”, „M” és „L” méretben készülnek a karkötők, mindegyikből 1-2 db. Méretválasztáshoz a „Mérettáblázat” menüpontban találsz segítséget.

 

Az itt feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványokkal történő holisztikus gyógyítás NEM helyettesíti a szakorvosi ellátást, csupán támogathatja azt. Webáruházunk nem gyógyászati célból értékesíti az ásvány karkötőket, így ilyen célú felhasználása a vásárló saját felelősségére történhet, ezért felelősséget nem vállalunk!