regalit karkoto_kicsi
regalit karköto_kicsi

Regalit és hegyikristály karkötő

Leírás

Akaraterő és energia

Bővebben
Jellemzők
Cikkszámkarkoto-32
Készlet0 db
Kiszállítás díja1 700 Ft g

Ár:4 900 Ft

Áfával (27%)
Méret:

A regalit (tengeri üledékjáspis) az akaraterő, energia köve. Segít az álmokat visszahívni. A regalit segít megtalálni az egyértelműséget, az együttérzést, a belső békét és a szeretetet. A nyugalom ásványa. Stresszes időszakban segít megnyugodni, depresszió és szorongás ellen is kiváló. A tengerek energiáját adja át, összehangolja a testet és lelket. 
Gyógyhatás: felmelegíti a testet, serkenti a vérkeringést, de a lázat és gyulladást lecsökkenti. Élénkíti az elmét, segít fókuszálni. 

A hegyikristály az egyik legerősebb ásvány, erősíti a test minden funkcióját, képes feltölteni a többi ásványt energiával. A tisztaság és a harmónia megtestesítője.

A karkötő 8 mm-es regalit szemekből és hegyikristály tárcsákból készült.

________________________________________________________________________________

Méretek:

A karkötő duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas.

Minden karkötő egyedileg készül, így a képen látottaktól minimálisan eltérhet egyes szemek színe, mintázata és a gyöngyök sorrendje.

„S”, „M” és „L” méretben készülnek a karkötők, mindegyikből 1-2 db. Méretválasztáshoz a „Mérettáblázat” menüpontban találsz segítséget.

 

Az itt feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványokkal történő holisztikus gyógyítás NEM helyettesíti a szakorvosi ellátást, csupán támogathatja azt. Webáruházunk nem gyógyászati célból értékesíti az ásvány karkötőket, így ilyen célú felhasználása a vásárló saját felelősségére történhet, ezért felelősséget nem vállalunk!