Szelenit és obszidián karkötő

Szelenit, obszidián és hegyikristály karkötő

Leírás

Védelem és nyugalom

Bővebben
Jellemzők
Cikkszámkarkoto-3
Készlet2 db
Kiszállítás díja1 700 Ft g

Ár:6 200 Ft

Áfával (27%)
Méret:

A szelenit a béke köve. Mély békességed nyújt. Megmutatja azokat a dolgokat, amin még dolgoznunk kell, segíti az előrelátást és a mélyebb összefüggések meglátását.

Az obszidián segít kideríteni kik is vagyunk, mik a lélek céljai. Energiablokkokat, feszültséget old. Az ismeretlen felfedezésére, új távlatok megnyitására ösztökél. erős védelmet nyújt, páncélként képes védeni minket a negatív hatásokkal szemben.

________________________________________________________________________________

Méretek:

A karkötő duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas.

Minden karkötő egyedileg készül, így a képen látottaktól minimálisan eltérhet egyes szemek színe, mintázata és a gyöngyök sorrendje.

„S”, „M” és „L” méretben készülnek a karkötők, mindegyikből 1-2 db. Méretválasztáshoz a „Mérettáblázat” menüpontban találsz segítséget.

 

Az itt feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványokkal történő holisztikus gyógyítás NEM helyettesíti a szakorvosi ellátást, csupán támogathatja azt. Webáruházunk nem gyógyászati célból értékesíti az ásvány karkötőket, így ilyen célú felhasználása a vásárló saját felelősségére történhet, ezért felelősséget nem vállalunk!