türkinit karkötő__kicsi
türkinit karkötő_kicsi

Türkinit karkötő

Leírás

Kiegyensúlyozottság

Bővebben
Jellemzők
Cikkszámkarkoto-31
Készlet1 db
Kiszállítás díja1 700 Ft g

Ár:4 900 Ft

Áfával (27%)
Méret:

A türkinit erősíti az izmokat, segít a méregtelenítésben, jó hatással van a nyálkahártyára és az orrjáratokra, ezért hatásos megfázáskor, allergiás tünetek enyhítésére, valamint fogíny-gyulladás, vérzés esetén. Segít az alacsony vérnyomásban szenvedőknek, optimalizálja a vérnyomást. Határozottá, kiegyensúlyozottá tesz, erősíti a magabiztosságot, kimerültség esetén új erővel tölt fel, helyreállítja a lelki harmóniát, erősíti intuíciónkat, mélyíti a meditációt.

A torokcsakra ásványa.

A karkötő 10 mm-es fazettált szemekből készült.

________________________________________________________________________________

Méretek:

A karkötő duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas.

Minden karkötő egyedileg készül, így a képen látottaktól minimálisan eltérhet egyes szemek színe, mintázata és a gyöngyök sorrendje.

„S”, „M” és „L” méretben készülnek a karkötők, mindegyikből 1-2 db. Méretválasztáshoz a „Mérettáblázat” menüpontban találsz segítséget.

 

Az itt feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványokkal történő holisztikus gyógyítás NEM helyettesíti a szakorvosi ellátást, csupán támogathatja azt. Webáruházunk nem gyógyászati célból értékesíti az ásvány karkötőket, így ilyen célú felhasználása a vásárló saját felelősségére történhet, ezért felelősséget nem vállalunk!